naar onze
occasions
naar onze
onderdelen
webshop
naar onze
modellen

Over ons

Excellent is een geregistreerd merk en wordt uitsluitend verkocht via de door Excellent Men- en Marathonwagens BV aangestelde dealers.

In de beginjaren hadden wij gekozen voor een verspreid  dealernet zodat de koper niet zover moest rijden voor de aanschaf van een nieuwe wagen, maar in de praktijk is gebleken dat dit niet de goede keuze was.  Onze klanten verwachten specialisme en een bedrijf welke uitsluitend Men- en Marathonwagens verkoopt en waar een goede voorlichting wordt gegeven.

Daardoor hebben wij besloten alleen nog de dealers aan te houden die gespecialiseerd zijn en de wagens ook kan tonen en niet vanaf een folder verkopen, uiteraard is het voor een dealer nooit mogelijk de complete modellen lijn te tonen maar door de diversiteit aan modellen welke deze dealers hebben staan kan de koper altijd een wagen samenstellen en bestellen.

Als de koper een wagen heeft besteld, is het altijd mogelijk deze in overleg aan huis te laten afleveren.

De fabriek in Polen

Op de fabriek in polen zijn dagelijks ca. 25 medewerkers bezig met de productie van onze Men- en Marathonwagens, al onze wagens worden handmatig gebouwd waardoor indien gewenst eventueel aanpassingen kunnen worden gedaan (mits dit niet ten kosten gaat van de kwaliteit en veiligheid). De wagens worden geëxporteerd naar Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Italië en de Verenigde Staten.

Jaarlijks worden er momenteel ca. 450 Marathonwagens geproduceerd

Hieronder vindt U enkele foto's van het productie proces.

Werkplaats 1

Werkplaats 3

Werkplaats 4

Werkplaats 2

Werkplaats 5