naar onze
occasions
naar onze
onderdelen
webshop
naar onze
modellen

Onderhoud Men- en Marathonwagens

Om uw men- of marathonwagen jarenlang veilig en met plezier te blijven gebruiken, is goed onderhoud van groot belang, daarom adviseren wij uw wagen minimaal 1 maal per jaar aan te bieden voor onderhoud.

Vaak wordt er te lang gewacht en het onderhoud steeds uitgesteld, dit resulteert erin dat men dan vaak voor onnodig hoge kosten komt te staan doordat de slijtbare delen zover verslijten dat ook andere delen onnodige slijtage oplopen waardoor die dan ook moeten worden vervangen.

Indien U een werkplaats afspraak heeft dient de wagen vroegtijdig en schoon bij de dealer te worden aangeleverd.

Enkele voorbeelden van te lang wachten met onderhoud.

Regelmatig worden bij ons wagens voor onderhoud aangeboden waarvan de remblokken nog nooit zijn vervangen en ijzer op ijzer remt, met het gevolg dat de remschijven zover zijn afgesleten dat deze ook vervangen dienen te worden.

De speling van versleten lagers wordt vaak verholpen door de lagers wat strakker te stellen ( 1 maal geen probleem)  met het gevolg dat de remblokken ongelijkmatig afslijten, of de lagers komen zo vast te zitten dat het lager om de as gaat draaien en de assen afslijten en vervangen dienen te worden.

Voorkom extra kosten en plan online een werkplaats afspraak via  het contactformulier of neem telefonisch  contact op met uw dealer.

 


Onderhoud formulier

*

*


*

* deze velden dienen minimaal ingevuld te worden voor een spoedige afhandeling.